tonnaer.punt.nl
ping pong
Voordat iemand zich beledigd voelt, ik weet dat de officiele (ik heb geen trema op mijn laptop) naam in het nederlands tafeltennis is. Maar hier noemt iedereen het ping pong. Tennis da tavolo klinkt ook voor geen meter.
 
Sinds vrijdag hebben we een tafeltennistafel. Eerst dachten we dat de garage wel een mooi plekje was (we hebben toch geen auto).
 
 
 
Maar het plafond was wel een beetje laag, en de lichtval was ook niet denderend (de één kijkt de garage in, de ander de zonnige buitenwereld. Dus nu hebben we hem in de woonkamer gezet. Een heel gezeul al die trappen op. En de woonkamer is ook meteen helemaal vol. Eens kijken hoe lang het duurt voordat we het beu zijn.
 
 

Reacties

welman op 05-05-2010 15:05
ë=alt+137, maar de nummers van het numpad, misschien alt+fn+137. Naast de ñ opmijn toetsenbord zit deze ¨ als ik daarna meteen de e doe krijg je ook ë. Wat? Heb je geen ñ?
Adoeios
tonnaer op 05-05-2010 15:28
Nee, geen ñ, en ook geen verkeerd vraagteken
En helaas lukt het met alt+fn+137 ook niet. Ach ja, dan maar geen accent op creeeren, drieen, italie, enzovoorts.
marisa op 05-05-2010 17:37
ziet er allemaal heel gezellig uit! Leuk hoor!
 
Veel plezier in ieder geval.
 
marisa
welman op 25-06-2010 13:09
Staat ie er nog? En nu we het toch over balsporten hebben... geef je nog voetbalcommentaar?
tonnaer op 26-06-2010 09:04
Ja, alhoewel het nu wel wat te warm begint te worden.
Voetbalcommentaar? Daar ben ik ook snel klaar mee: Italie speelde slecht en is terecht uitgeschakeld. Dat vinden mijn collega's ook allemaal. Nederland speelt ook niet denderend, maar wint wel. Een groot verschil, en ik vind het best. Ik ben een groot voorstander van aanvallend, mooi voetbal. Maar een keer winnen is ook niet slecht 
 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl